Tervetuloa kokonaan uudistetuille sivuille!

006Olemme pitkäksi venähtäneen kehitystauon aikana siirtyneet käyttämään kotisivulla laajasti hyödynnettyä WordPress-alustaa – vanhan, hankalasti päivitettävän sivuston jäädessä onneksi nyt historiaan.

Jos sivustolla on ollut hiljaista, Markku itse on ollut sitäkin aktiivisempi; hän on vuodesta 2009 lähtien julkaissut kuusi kirjaa ja ollut mukana kirjoittamassa kolmea. Kaksi aivan uutta onnellisuuskirjaa on myös tulossa – Onnellisuuden esteet tulee keväällä Minervan kustantamana, Onnellisuuden käsikirja Perussanomalta. Kirjoja on nyt helppo ostaa sivuston uudesta kirjakaupasta.

Aivan uutena ominaisuutena voit löytää nyt Markun tuotannon helposti kokonaisuudessaan täältä. Kaikista kirjoista löytyy paljon tietoa. Markun kalenteri on nyt kokonaisuudessaan Google Calendarissa, ja voit seurata sivupalkista, missä Markku milloinkin esiintyy. Esiintymispyyntöjä ja -tiedusteluja voi lähettää täältä.

Niin ikään uutta sivustolla on, että Markun tekemät televisio- ja radiohaastattelut löytyvät YouTubesta. Sivustolle on myös lisätty paljon uutta sisältöä – arkistoa on nyt helpompi selata, ja uusia lehtijuttuja on tiedossa kymmeniä.

Tervetuloa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *